.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ - Η ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ

Βιογραφικό Ορθοπαιδικού Χειρουργού
Γεώργιου Τριανταφυλλόπουλου


Xeirourgos Orthopaidikos Georgios G. Triantafyllopoulos

Ο Τριανταφυλλόπουλος Γ. Γεώργιος γεννήθηκε το 1971 στην Ν. Αφρική και σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστήμιου Carol Davilla από την οποία αποφοίτησε με βαθμό πτυχίου άριστα.

Ειδικεύτηκε στην Ορθοπαιδική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ελευσίνας "Θριάσειο". Κατά τη διάρκεια της ειδικότητάς του εργάστηκε στην Ορθοπαιδική Κλινική του Νοσοκομείου Ιατρικό Αθηνών - Κλινικής Περιστερίου ως εφημερεύων, στην Παιδο-Ορθοπαιδική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων "Π. και Αγλαΐας Κυριακού" καθώς και στο "The Royal National Orthopaedic Hospital (Stanmore)", Λονδίνου, Ηνωμένο Βασίλειο.

Από το 2010 εργάζεται στην Ορθοπαιδική Κλινική του Νοσοκομείου Ιατρικό Αθηνών - Κλινικής Περιστερίου ως Επιμελητής Ορθοπαιδικός Χειρουργός.

Ο συνδυασμός των ανωτέρω θέσεων καθώς και η άρτια εκπαίδευσή του στην Ορθοπαιδική Χειρουργική τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, η συχνή συμμετοχή του σε διεθνή συνέδρια και σεμινάρια ως εκπαιδευτής καθώς και η καθημερινή ενασχόληση με το χειρουργείο, του δίνουν τη δυνατότητα να διεξάγει επεμβάσεις σε όλο το φάσμα της ορθοπαιδικής με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην σπονδυλική στήλη, στις αθλητικές κακώσεις, στην αρθροπλαστική γόνατος – ισχίου με ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές και χρήση ρομποτικής χειρουργικής, όπου αυτή εφαρμόζεται, εξασφαλίζοντας στους ασθενείς του αποτελεσματική ιατρική φροντίδα και ασφάλεια με ανώδυνη και γρήγορη αποκατάσταση.


Κλείστε online ραντεβού:

  • vriskodocto rgr
  • NowDoctor